Privatlivspolitik

Hobbyshoppen.dk følger den gældenden lovgivning i EU og ønsker samtidigt gennemsigtighed.

Du kan her læse om brugen af de oplysninger du giver os ved evt. køb fra vores onlineshop.

Det er principielt muligt at anvende vores hjemmeside uden at indtaste nogen personoplysninger, hvis du blot tager et kig på vores sider.

Ved handel på Hobbyshoppen.dk beder vi om dine personoplysninger, og anvender dem kun med dit forudgående samtykke ved accept af vores handelsbetingelser.

Kontakt/Dataansvarlig vedrørende privatlivspolitikken :

kundeservice@hobbyshoppen.dk

Hobbyshoppen, Rugårdsvej 191, 5210 Odense NV

1. Personoplysninger

1.1

I henhold til persondataloven § 3, nr. 1, forstås der ved personoplysninger enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.

Vi indsamler ikke automatisk en masse oplysninger via vores hjemmeside. Ved besøg på vores onlineshop opsamler vi kun din IP adresse og tidspunktet for adgang til hjemmesiden.

Det er imidlertid ikke muligt automatisk at skabe en reference til personen ud fra disse data, idet den konkrete IP-adresse ikke lagres separat, men anonymt. Disse anonyme data lagres adskilt fra de personoplysninger, du måtte give, og der kan ikke herfra udledes noget om en bestemt person.

Man er derfor ved et besøg helt anonym.

Ovenstående oplysninger giver os mulighed for at vurdere, hvor attraktiv vores hjemmeside er, samt om nødvendigt forbedre dens udseende eller indhold og udforme hjemmesiden, så den bliver endnu mere interessant for dig.

1.2

Personoplysninger lagres kun, når du har givet samtykke til det, ved aktivt at accepterer vores handelsbetingelser ved evt. handel på Hobbyshoppen.dk.

Personlige oplysninger der er tale om er navn, adresse, e-mail, mobilnumme. Disse data bliver brugt til at kunne gennemføre din bestilling og få varerne frem til dig som kunde.

De nødvendige data videregives til den valgte distributør (GLS/Postnord) for at kunne udskrive pakkelabel til din forsendelse.

Betaling og indtastning at kortoplysninger sker hos vores godkendte partnere (nuværende Quickpay). Vores partnere forpligter sig i dette tilfælde også til at behandle dine personoplysninger fortroligt i henhold til lovgivningens bestemmelser.

Vi afslører ikke dine personoplysninger over for tredjemand uden for Hobbyshoppen.dk og markedsfører ikke dine personoplysninger på nogen anden måde. 

Du kan modsætte dig at dine personoplysninger videregives, hvis videregivelsen ikke er relevant for din bestilling. Kontakt venligst kundeservice@hobbyshoppen.dk

1.3

De personoplysninger du giver, vil kun blive brugt til, at kunne ekspederer din bestilling og få den frem til din adresse eller ønsket afhentningssted.

Personligeoplysninger videregives kun hvis loven kræver det af os så som ved straffesager og opfyldelse af lovmæssige forpligtelser eller forsvar ved sagsanlæg

forebyggelse af misbrug eller andre ulovlige aktiviteter, så som bevidst indtrængen (dvs. hacking) i vores databeskyttelsessystem.

Ifølge regnskabsloven skal bilag gemmes i 5 år. Derved vil dine oplysninger på faktura blive opbevaret i aflåst rum, som loven kræver dette.

 

2. Cookies

Hobbyshoppen.dk benytter Cookies. Dette gør vi for at holde styr på din bestilling. Det er derfor nødvendigt, for at kunne benytte vores onlineshop, at accepterer disse.

Cookies bruges udelukkende til Hobbyshoppen's eget brug og deles ikke med 3. part.

Hobbyshoppen.dk benytter ikke cookies til sporing dog benytter vi Google Analytics til sporing af trafikken på vores hjemmeside. 

Vores partnere forpligter sig i dette tilfælde også til at behandle dine personoplysninger fortroligt i henhold til lovgivningens bestemmelser.

 

3. Sikkerhed

Vi anvender tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger, som vi administrerer, mod manipulation, tab og ødelæggelse, samt mod tredjemands adgang. Vores sikkerhedsforanstaltninger forbedres løbende i takt med den teknologiske udvikling på internettet. F.eks. overføres følsomme oplysninger til os, når du afgiver en købsordre.

Alle de oplysninger, vi modtager fra dig, beskyttes af en sikker server. Sikkerhedssoftwaren i SSL (secure socket layers)-serveren krypterer alle de oplysninger, du indtaster, før de sendes til os. 

 

4. Tredjepart

De nødvendige data videregives til kundens valgte distributør (GLS/Postnord), for at kunne udskrive pakkelabel til din forsendelse.

Udbydere af navigation / kort software som Google Maps kan gemme og behandle (positions) data. Det er også muligt at data bruges direkte af Google eller Apple. Dette ligger uden for vores kontrol, se disse virksomheders privatlivspolitik.

Vi videregiver kun data, hvis vi er underlagt at gøre dette af lovmæssige hensyn. Det kan for eksempel være hvis der er tale om bedrageri eller misbrug af vores site. Her vil persondata blive videregivet til relevante myndigheder.

Vi vil være sikre på at du kan bruge vores website på bedst mulige måde og så personligt som muligt. Derfor kan vi benytte statistiktjenester som for eksempel Google Analytics, for at se hvordan du benytter vores site. Vores partnere forpligter sig i dette tilfælde også til at behandle dine personoplysninger fortroligt i henhold til lovgivningens bestemmelser.

 

5. Nyhedsbrev

Du har mulighed for at abonnere på vores nyhedsbrev. Dette nyhedsbrev giver dig løbende nyheder, kampagner og tilbud. Du skal bruge en gyldig e-mail adresse, for at kunne modtage nyhedsbrevet, og du bliver registreret som modtager af vores nyhedsbrev med din aktive accept.

Vi lagrer din IP-adresse, dato og tidspunkt for din registrering sammen med din registrering. Denne procedure finder kun sted af sikkerhedsmæssige årsager for det tilfælde, at en tredjepart misbruger din e-mail adresse og abonnerer på nyhedsbrevet uden dit vidende. Vi indsamler ikke yderligere oplysninger til dette formål, og bruger kun disse oplysninger i forhold til nyhedsbrevet.

Modtagelsen af vores nyhedsbrev kan du til hver en tid afmelde via afmeldelseslink, der er til stede nederst i alle de nyhedsbreve vi udsender. Din tilladelse, som er givet i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet, vil straks blive slettet, hvis du vælger at afmelde.

 

6. Kontakt

Du kan altid kontakte Hobbyshopen med spørgsmål, ønsker og forslag. Du kan gøre dette pr. e-mail. De oplysninger, du har givet, bliver lagret i dette tilfælde, for at vi skal kunne bearbejde denne kontakt, du har taget til os. Disse oplysninger videresendes kun til tredjemænd, hvis det er nødvendigt for behandler af din henvendelse. Dette kan f.eks. være henvendelse angående din forsendelse, som kan kræve videre kontakt til evt. GLS eller Postnord.

Du kan anmode om at få slette din henvendelse ved kontakt til kundeservice@hobbyshoppen.dk

Du bedes dog bemærke, at e-mails, som ikke er krypteret, er utilstrækkeligt beskyttet mod adgang fra udbemyndiget tredjemand.

Mails ældre end 3 måneder fra vi har behandlet din kontakt bliver slettet fra vores mailsystem. Vi opbevarer disse mail i 3 måneder for dokumentation ved evt. tilbagevenden og tvivl.

7. Information, tilbagekaldelse, sletning

Du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål om indsamling, bearbejdning eller brug af dine personoplysninger, samt ønsker at rette, blokere, slette eller tilbagekalde et givet samtykke på grundlag af bestemmelserne i persondataloven. 

Vi svarer på alle henvendelser, og vi gør det hurtigst muligt i henhold til gældende lovgivning. Desuden vil vi gerne meddele dig, at retten til at rette forkerte oplysninger eller slette personoplysninger ligger hos dig, såfremt dette ikke strider mod en lovgivningsmæssig forpligtelse for os til at opbevare oplysninger.

De her anførte bestemmelser om brugen af oplysninger eller denne privatlivspolitik vil blive tilpasset internettets fremtidige udvikling. Vi vil give meddelelse om ændringerne her (dvs. på denne hjemmeside) i god tid. Du bør gå ind på denne hjemmeside, hvis du ønsker at holde dig informeret om den løbende status for vores bestemmelser vedrørende brugen af oplysninger.

Følg os på Facebook